A kezdetek

A Szabó Kályhamanufaktúra 10 éve segít vásárlóinak abban, hogy a tűz melegét és látványát az otthonukban élvezhessék. Vállalatunk indulása után hamarosan létrehoztuk saját üzemünket, ahol kézzel készítjük a csempéket egyedi cserépkályháinkhoz. A biatorbágyi manufaktúra kínálata folyamatosan bővül, egyre nagyobb kollekcióval tudunk az érdeklődők rendelkezésére állni.

200 nm-es kiállítóterem

5 évvel ezelőtt nyitottuk meg bemutatótermünket, hogy a kályhacsempéket és az azokból felépíthető egyedi cserépkályhákat méltó módon mutathassuk be. A jelenleg Pátyon található központunkban csaknem 200 négyzetméteres kiállítótérben látható az a páratlanul gazdag kínálat, amelyet vásárlóinknak nyújtunk.

Kandallók és kályhák építése

A hozzánk fordulók igényeire reagálva mintegy 5 éve foglalkozunk kandallók és kályhák építésével, forgalmazásával is. Az iparágban szerzett tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a teljes folyamat során segítséget nyújthassunk a kémény kialakításától a kandalló megtervezésén át akár a kandallóbetét vízfűtéses rendszerhez történő csatlakoztatásáig.

3D-s látványtervekkel

Munkánk során mindig a minőséget és a megbízhatóságot tartottuk a legfontosabbnak. Ezért készítünk – Magyarországon szinte egyedülálló módon – 3D-s látványterveket az épülő kandallókhoz és kályhákhoz. Saját gyártású kályhacsempéinket folyamatosan fejlesztjük, a vásárlóink visszajelzései alapján új kollekciókat dolgozunk ki. A kályhák és kandallók építéséhez kizárólag nagy tűrőképességű, minőségi alapanyagokat használunk, amelyek megbízható partnerektől származnak.

Évente több száz kályha és kandalló

Eredményeink azt igazolják, hogy jó úton haladunk. Évente több száz új kályhában és kandallóban lobban fel a láng a mi segítségünkkel. Nemcsak Magyarországon, hanem határainkon túl is egyre többen veszik igénybe szolgáltatásainkat. A Szabó Kályhamanufaktúra minden munkatársa arra törekszik, hogy a lehető legtöbb családba vigye el az otthon melegét.

Bizonytalan voltam a számomra megfelelő fűtési rendszer kialakítását illetően, de a Szabó Kályhamanufaktúra munkatársai szakszerűen, ugyanakkor könnyen érthetően elmagyarázták az egyes megoldások előnyeit, hátrányait. Végül az egyedi cserépkályha mellett döntöttem. Mind a tervezés, mind a kivitelezés során kiemelkedő profizmussal találkoztam. A végeredmény pedig egy valóban mutatós, tökéletesen működő cserépkályha lett. Köszönöm! /M.G./

Először csak kandallóbetét ügyében érdeklődtem a Szabó Kályhamanufaktúránál, de az ott dolgozók kedvessége és hozzáértése miatt úgy döntöttem, a kandalló beépítését is rájuk bízom. Tanácsaikkal sokat segítettek a szükséges döntések meghozatalában. Már a 3D-s tervek is gyönyörűek voltak, de a valóság tényleg minden képzeletet felülmúl, a kandalló tökéletesen illeszkedik az otthonomhoz. Nagyon elégedett vagyok, mindenkinek csak ajánlani tudom őket. /K.A./

Írjon nekünk!

Név*

E-mail cím*

Telefonszám

Üzenet

Keressen minket!

Szabó Kályhamanufaktúra

2071 Páty, Somogyi Béla út 105.

+36 30 333 5858

info@szabokalyha.com

Hétfő-péntek: 8:00-16:30
Szombat: Előzetes bejelentkezéssel
Vasárnap: Zárva