Egyedi cserépkályha tervezése és kivitelezése

A cserépkályha nemcsak a parasztházak, romantikus-népi stílusban berendezett helyiségek dísze lehet. Cserépkályhát használtak sok elegáns polgári lakásban is, hiszen a míves csempék nagy díszítőerővel bírtak. Ugyanakkor a cserépkályha a modern, letisztult belső terekbe is tökéletesen beilleszthető.

Cserépkályha testre szabva

A Szabó Kályhamanufaktúra egyedi kályhacsempéit a mai kor elvárásainak megfelelően tervezzük. Az egyszerű formák miatt a csempéinkből épített cserépkályhák sokoldalúan használhatók. Kínálatunkban többféle stílusú kályhacsempe található a teljesen simától a díszesebb megoldásokig, ráadásul saját üzemünkben mindegyiket számtalan színben gyártjuk. Az egyedi cserépkályhához széles kínálatból választhatja ki az Önnek legjobban tetsző ajtót.

Így a cserépkályhát
teljes mértékben
a lakótér stílusához tudjuk igazítani.

A hagyományosabb, díszesebb megoldások kedvelőinek olyan kályhacsempéket kínálunk, amelyek formavilága tradicionális elemeket hordoz. Kapus csempéink régi, kedves emlékeket idéznek fel, a cserépkályhát a lakótér központi elemévé varázsolják.

A modern városi terekbe ugyanakkor sima csempével készült, letisztult formavilágú cserépkályhákat is építhetünk. Ezeket szabályos formák és egyenes vonalvezetés jellemzi, amely kevésbé töri meg a helyiség harmóniáját. A hangsúly a csempék helyett a lobogó lángokon van, amelyek a nagyméretű üvegajtón keresztül megvilágítják a szobát.

Cserépkályha-tervezés lépésről lépésre

Amennyiben egyedi cserépkályhát szeretne, valószínűleg van már valamilyen elképzelése arról, hogy milyen stílusú és kialakítású kályhára lenne szüksége. Érdemes alaposan tájékozódni a döntés előtt, hiszen a cserépkályhák sokféle variációban felépíthetők és többféle fűtési technikával is üzemeltethetők.

Ha teheti, látogasson el bemutatótermünkbe,
ahol csaknem 200 négyzetméteren láthatók
a Szabó Kályhamanufaktúra termékeiből épített
változatos cserépkályhák,
de a csempéink egy részét
megtekintheti webáruházunkban is.

A cserépkályha tervezéséhez szükség van a helyiség vázlatrajzára vagy tervrajzára. Ha felújítás során kerül cserépkályha a lakásba, akkor fényképeket is érdemes készíteni. Ezeket személyesen vagy elektronikus úton is eljuttathatja kollégáinkhoz. Lehetőség szerint természetesen mi is kiszállunk a helyszínre, és magunk mérjük fel a körülményeket a cserépkályha tervezése előtt.

Az elképzelések pontosítása és a helyszíni tervek alapján 2-3 vázlatot készítünk. Ezek egyeztetése után dolgozzuk ki a végleges tervet, amely részletesen ábrázolja a cserépkályha méretét és egyéb paramétereit.

Cserépkályha rejtett költségek nélkül

A cserépkályhához készített részletes terv szolgáltatja az alapot az árajánlathoz, amely a cserépkályha kivitelezésének minden költségét tartalmazza. Ajánlatunk a szükséges építőanyagok ára mellett az építés munkadíját is tételesen rögzíti, így nem kell rejtett költségektől tartania.

Garanciát vállalunk arra,
hogy az egyedi cserépkályhát
az árajánlatban szereplő
díjért építjük fel.

A cserépkályha kivitelezését saját alkalmazásunkban álló tapasztalt szakemberek végzik, az árajánlat mellett az előre egyeztetett határidők betartásával.

Írjon nekünk!

Név*

E-mail cím*

Telefonszám

Üzenet

Keressen minket!

Szabó Kályhamanufaktúra

2071 Páty, Somogyi Béla út 105.

+36 30 333 5858

info@szabokalyha.com

Hétfő-péntek: 8:00-16:30
Szombat: Előzetes bejelentkezéssel
Vasárnap: Zárva

Categories:
Clients:
Tags: