2018. április 11. és 15. között szeretettel várjuk az érdeklődőket a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont G pavilon 105/A standján a CONSTRUMA kiállításon, ahol új termékeinkkel és az elektromos cserépkályháinkkal is megismerkedhetnek.

A CONSTRUMA egyik fő témája a megújuló energia, melyhez kapcsolódóan bemutatjuk elektromos fűtési rendszerrel ellátott cserépkályháinkat. Az utóbbi időben egyre növekszik az érdeklődés az elektromos cserépkályhák iránt, melynek egyik oka, hogy az újonnan épülő házakat egyre többen szerelik fel napelemekkel. A napelemes rendszerek kiépítésének az ára nem sokban tér el a kémény építésének vagy a gáz bevezetésének költségétől. Előbbivel azonban hosszabb távon gazdaságosabb energiafogyasztás érhető el, az épületek ezzel járó magasabb környezetvédelmi osztályba sorolásával pedig több támogatás kaphat az építtető. Amellett, hogy a napelemes rendszerek kiépítése gazdaságos, természetesen a környezetvédelmi szempontokat is érdemes megemlíteni.

A Szabó Kályhamanufaktúra által kínált cserépkályhákhoz elektromos fűtési rendszer is kérhető, mely a napelemes rendszerekhez csatlakoztatva gazdaságos és környezetkímélő fűtést tesz lehetővé.

A CONSTRUMA-n ezen kívül az érdeklődők megtekinthetik legújabb, egyedi mintás cserépkályháinkat is, melyek igazi színfoltjai lehetnek otthonának.