HAAS+SOHN ADONIS-II ÉPÍTETT KANDALLÓ

Akár 50%-kal alacsonyabb fűtési költséget biztosítanak az osztrák Haas+Sohn kandallói, kandallókályhái és tűzhelyei, melyeket a jövőben kiemelt partnerként forgalmaz a Szabó Kályhamanufaktúra.

Salzburgot a magas minőségű élet jellemzi: lélegzetelállító környezet, érintetlen természet, kiváló gasztronómia, világklasszis művészet és kultúra, s maga a város, mely kiemelkedő szerepe mellett megőrizte a falusi élet báját is. A Haas+Sohn célja, hogy ezt a fajta attitűdöt a tüzeléstechnika területén átadja: az általuk gyártott kandallók, kályhák és konyhai tűzhelyek nem csupán hőt szolgáltatnak, de a kifinomult dizájnnak és kiemelkedő minőségüknek köszönhetően a jólét és öröm érzetét is.

A Szabó Kályhamanufaktúra az osztrák cég kiemelt partnereként forgalmazza a jövően a Haas+Sohn kandallókályhákat, épített kandallókat, kandallóbetéteket és konyhai tűzhelyeket.

A Haas+Sohn tüzeléstechnikai berendezései számos előnnyel bírnak:

  • 50%-kal alacsonyabb fűtési költség a Haas+Sohn maximális hatékonyságot lehetővé tevő innovációjának, a független és élettérspecifikus fűtésnek és a költséghatékony tüzelőanyagnak köszönhetően.
  • A legszigorúbb jogi szabályozások által előírtnál 60%-kal kisebb kibocsátás a CLEAN TECHNOLOGY révén.
  • Teljesen automatikus, elektromos levegőszabályozás: az i-control funkció egy apró elektromos motorral (mindössze 6W) vezérli a kályha légbeömlőnyílását az égési hőmérséklet függvényében.
  • A szabadalmaztatott Dual Control (kettős vezérlési) funkció lehetővé teszi, hogy a hőmérsékletet automatikusan állítsák be. Mindez a helyiségnek állandó hőmérsékletet biztosít, s hozzájárul az optimális használathoz, a fűtési költségek csökkentéséhez és a tiszta égéshez.

Webáruházunkban közel 80 Haas+Sohn termék közül válogathat, míg bemutatótermünkben 5 készülékük került kiállításra:

A Haas+Sohn termékekre 2 év garanciát adunk. Tekintse meg ezeket az innovatív fűtőberendezéseket webáruházunkban!