Új grillezők a kínálatunkban: a Landmann és MCZ grillek mellett a jövőben a svájci OutdoorChef grilljei és grilleszközei is megtalálhatóak lesznek webáruházunkban és üzletünkben.

Az OutdoorChef több mint 25 éve felismerte, hogy sem az évszakok, sem a sokszínűség tekintetében nincsenek határai a grillételek készítésének. Az általa gyártott grillezők és grilleszközök, grilltartozékok az otthoni hobbiszakácsoktól a legigényesebb éttermekig felejthetetlen grillélményt biztosítanak.

Grillezőik (gáz, faszén vagy elektromos) teljes kínálatának középpontjában egy egyedülálló tölcsérrendszer áll, mely lehetővé tette, hogy megalapozzák pozíciójukat a növekvő nemzetközi grillezési piacon.

Grilljeiket és grilltartozékaiket zürichi központjukban szenvedélyes grillezők bevonásával fejlesztik és vezető séfekkel tesztelik.

Tekintse meg kínálatunkat!

Az egyedülálló tölcsérrendszerről

Az „Easy Flip”, illetve „Easy Slide” tölcsérrendszerek a gáz- és faszenes grillezők innovációjával lényegében két grillezőt ötvöznek.

Az „Easy Flip” tölcsérrendszer a gázgrillek esetében

A közvetlen grillezés esetén a magas hőmérséklet a sütőrácsra koncentrálódik ezáltal például a jellegzetesen szép, ropogós felületet létrehozva.
Közvetett grillezés, főzés és sütés közben a hő egyenletesen oszlik el a zárt grillezőben. Tökéletes például zöldségek vagy húsok párolásához.

Az „Easy Flip” innováció segítségével egy szempillantás alatt változtatni tudunk a hőelosztáson. Ezzel egyidőben a tölcsér intelligens védőpajzsként működve véd a fellobbanások és a kellemetlen füstkibocsátás ellen.

Az „Easy Slide” tölcsérrendszer a faszenes grillek esetében

Közvetlen grillezés vagy főzés: Az „Easy Slide” tölcsér helyzete a nyitott résszel közvetlenül a faszén felett helyezkedik el. Az ételt a nyílás fölé helyezve tudjuk közvetlen hőhatásnak kitenni.
Közvetlen grillezés, főzés vagy sütés: Az „Easy Slide” tölcsér nyílását elforgatva a faszén feletti részről lezárjuk a fedelet. Így az egész grillfelület már közvetett grillezésre használható.

Tekintse meg kínálatunkat!